All-Ways Vriendenkoor

Het gemengd koor All-Ways Vriendenkoor uit Heel bestaat uit een groep van ongeveer 20 enthousiaste mannen en vrouwen die met veel plezier samen repeteren en 2-3 keer per jaar een optreden verzorgen.

Echt iedereen is welkom om met ons te komen zingen. Ons repertoire is zeer gevarieerd. De klassiekers, maar ook zeer recente popmuziek en medleys zingen we graag. Een beetje uitdagende nummers schrikken we niet van terug.

We repeteren elke woensdagavond in Cultureel Centrum Don Bosco in Heel van 20.15 uur tot ongeveer 22.00 uur, met rond 21.00 uur een pauze van 15 minuten. Na elke repetitie blijven we gezellig hangen om nog wat te drinken en bij te kletsen.

Voor meer informatie over ons koor en een indruk van ons repertoire verwijzen we graag naar onze website www.all-ways-vriendenkoor.nl. Daar vindt u ook ons e-mail en postadres om contact met ons te kunnen opnemen.

Zin om een keer te komen luisteren en ons koor iets beter te leren kennen? Loop dan eens binnen of e-mail ons. U bent van harte welkom!

Website bezoeken