Bridgeclub Heel

Bridge is een denksport die door iedereen geleerd en gespeeld kan worden. Tot op welk niveau je wilt spelen hangt af van de tijd die je er in wilt investeren en inderdaad de aanleg die je voor het spelletje hebt. Dat geldt voor elke sport. Geen reden dus om er niet aan te beginnen.

En saai?  Het klopt, dat je tijdens het spelen geen grote verhalen kunt gaan vertellen. Maar dat kan bij geen enkele activiteit die je samen met anderen doet. Er is tijd genoeg om nieuwtjes uit te wisselen, een grap te maken, of zo maar een praatje te maken.

Bridgen is eenvoudig een gezelschapsspel dat de deelnemers uitdaagt hun hersens te gebruiken, elkaar uit te dagen, een beetje te bluffen, af te straffen en afgestraft te worden en dat alles met respect voor de tegenstander. En bij ons in een gemoedelijke, Limburgse sfeer.

De Bridgeclub Heel biedt al meer dan 20 jaar de mogelijkheid om van dit uiterst plezierige tijdverdrijf in het dorp te genieten. Wij spelen overdag, wat vooral voor niet-actieven en ouderen zeer aantrekkelijk is.

Ons “home” is het Cultureel Centrum Don Bosco, waar wij prima worden voorzien van het gewenste drankje dat met een glimlach wordt gepresenteerd.

Voor de contributie van € 45,00 per jaar kunt u lid worden en vele uren in prettig gezelschap doorbrengen. En het is nog goed voor de bovenkamer ook!! Geheugentraining gratis!

Loop eens binnen om de sfeer te proeven of vraag naar de mogelijkheden die de club biedt. Wij zien u graag komen!

Website bezoeken